Thursday, 23 March 2017

Contest

Assalamualaikum.....

Alhamdulillah...dah selesai semua task untuk contest...lega....

Takpelah kalau setakat tu je share yang mampu dikumpulkan...ada jugalah orang nak share kan? Ingatkan takde orang yang baca status kat fb dan blog..ada rupanya....

Terima kasih banyak2. Kalau terpilih dan menang, syukur sgt2...tapi klu tak menang pun takpelah..yang penting dah mencuba dari  tak buat apa2 kan...

Sekurang2nya dah melatih diri menyahut cabaran.....sama macam buat kek...sekali tak jadi, jangan sesekali putus asa...cuba lagi dan lagi...satu hari nanti mestibterhasil sebiji kek yang cantik dan sedap.

Esh...cerita pasal kek.....teringin betul ni nak makan kek coklat lembab dilimpahi curahan ganache coklat!!!! Nikmatnya kalau dapat sesuap dan sesuap lagi dan lagi dan lagi......aduhai.....masa2 camnilah teringinnya...masa2 xcukup bahan ni lah...grrrr...cobaaaaannnn